کد خبر 232634
۲ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۰

تعویق ثبت‎‌نام نامزدهای انتخابات فدراسیون شطرنج

تعویق ثبت‎‌نام نامزدهای انتخابات فدراسیون شطرنج

ثبت‌نام از نامزدهای انتخابات فدراسیون شطرنج با تصمیم وزارت ورزش به تعویق افتاد.

به گزارش گروه ورزشی حیات؛ در حالی ثبت‌نام نامزدهای فدراسیون شطرنج بر اساس اطلاع قبلی، از ۲۷ آذر آغاز شد که امروز شنبه این فدراسیون از تعویق ثبت‌نام نامزدها خبر داد.

بر اساس اعلام فدراسیون شطرنج، باتوجه به اعلام دفتر امور مشترک فدراسیون‌های ورزشی وزارت ورزش و جوانان مبنی بر لزوم رعایت قوانین و مقررات مجامع انتخاباتی و همچنین عدم تصدی‌گری سمت دبیر مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج در شروع ثبت نام از متقاضیان کاندیداتوری ریاست فدراسیون، ثبت نام کاندیداتوری پست ریاست فدراسیون تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد.

پیش از این حسن تامینی ریاست فدراسیون را بر عهده داشت که به خاطر حضور احتمالی در انتخابات مجلس شورای اسلامی از سمت خود استعفا کرد. پس از تامینی، شهرام عظیمی سرپرستی این فدراسیون را بر عهده گرفت و وی هم پس از انتصاب به عنوان سرپرست دفتر توسعه ورزش روستایی و عشایری از این فدراسیون رفت و هفته گذشته شادی پریدر به عنوان سرپرست جدید انتخاب شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha